Дорожніх працівників у Рівне возять з найближчих сіл, а косарів на з/п 3 000 гривень не вистачає

Житлово-комунальному управлінню Рівного не вистачає працівників. Йдеться не лише про спецробітників, як от фрезерувальники чи зварювальників, значно більша потреба у дорожніх працівниках та косарях газонів. Про це в ефірі Радіо Трек повідомив заступник міського голови Олексій Хмилецький:

 

 

- Є проблема, і не лише з фрезерувальниками, зварювальниками, а й з дорожніми працівниками. Ми набираємо працівників в найближчих селах і возимо їх, щоб вони робили дороги в місті. Так само, маємо обладнання для косіння, треба косити, не складна техніка і не вистачає людей. Такий косар в середньому отримує 3 000 гривень за 22 дні.    

 

До слова, заступник міського голови також додав, що підприємству КАТП 1728 найближчим часом планують закупити спецавтомобіль для викорінювання пеньків.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень