«Донька потрапила в ДТП, потрібні гроші на лікування»: шахраї ошукали двох рівнянок

Злочинців шукає поліція

Сталося це напередодні у Рівному.

Двоє рівнянок стали жертвами шахраїв, віддавши останні гроші «на лікування доньки після ДТП», повідомляє РАДІО ТРЕК з посиланням на відділ комунікації поліції області.  

Близько 17 години на стаціонарний телефон 78-річної мешканки Рівного зателефонувала невідома жінка та повідомила, що її донька потрапила у ДТП — на лікування потрібні значні кошти. 

Аби рівнянка не змогла нікуди зателефонувати, в цей час на її мобільний телефон надходить дзвінок від ніби-то адвоката, який також підтверджує таку ситуацію.

 

А ще через пів години на порозі квартири стояв невідомий чоловік, якому на лікування дочки жінка віддала 16 тисяч гривень та 200 доларів США.

За аналогічною схемою постраждала й 52-річна жителька обласного центру. На ніби-то лікування своєї доньки жінка віддала іншому за описом чоловікові 25 тисяч гривень.

Нині правоохоронці розслідують обидва факти шахрайства і шукають злочинців.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень