«Долбо*б, сам винен»: п'яний офіцер ЗСУ обматюкав матір загиблого на Донбасі воїна (ФОТО/ВІДЕО)

Це сталося у маршрутці на Рівненщині 

У Рівненській області п'яний майор ЗСУ образив в маршрутці матір загиблого воїна АТО, заявивши, що він заслужив пільговий проїзд, а жінка ні. Про інцидент розповіла в Facebook волонтерка Вікторія Шинкаренко (її текст подаємо без змін):

- Тиждень тому мама загиблого героя Козачонка Дмитра сіла в маршрутку Курозвани — Рівне за пільговим посвідченням, в маршрутку зайшов майор в пікселі теж по УБД.

 

Майор Грибчук був неабияк напідпитку і почав згадувати свої бойові заслуги на аж двох ротаціях по пару місяців за шість років. Між ними почалася словесна перепалка, суть якої полягала в наступному.

 

Майор вважав, що він пільговий проїзд заслужив, а мама ні, тому що її син загинув, тому що «долбо*б і сам винен». На слова матер, що вона поховала 21-річного сина, сказав «закопали і мать його в й*б». Передаю дослівно, бо саме ці слова постійно повторювала мама, бувши вже на межі нервового зриву. Те, що мовчала маршрутка, то до цієї байдужості ми вже звикли, тому тут без коментарів. Коли такими словами кидається ватяне бидло в спортивках, це жахливо, коли таке собі дозволяє офіцер у формі — це неприпустимо! - написала Вікторія Шинкаренко.

За її словами, вона під'їхала на автовокзал «зустріти маршрутку з «героєм» і попросила майора попросити у жінки вибачення.

Майор сказав, що не буде, «тому що він так сказав, значить так він і вважає».

Пізніше, за словами волонтерки, матері загиблого воїна подзвонили з Гощанського військкомату і запропонували забути інцидент.

- Мені відразу дзвонить ВСП і каже, що не може нас знайти на вокзалі.

 

Виявляється, майор був п'яний, але хитрий, люди, які його забрали й представилися ВСП були його люди.

 

Повертаюся я на автовокзал, показую відео працівникам ВСП, це для них вже знайомий персонаж, — зазначає волонтер.

За словами Шинкаренко, на наступний день їй дзвонили з військкомату й обіцяли, що майор Грибчук вибачиться перед жінкою і сказали, що проводиться службове розслідування.

- Потім, через моїх знайомих просили не писати нічого про майора. Тут, виявляється. майора швиденько відправили на навчання через три дні. ...

 

Сьогодні минув тиждень, мама вибачень так і не дочекалася, не знаю, наскільки це втішить її, але для мене це стало принциповим.

 

Може хто знає майора Грибчука або знає його рідних, передайте йому, коли протверезіє нехай все-таки заїде до мами й попросить у неї пробачення. Це не гідна поведінка офіцера ЗСУ, — пише волонтер.

Пізніше Вікторія Шинкаренко видалила свою публікацію без пояснення причин.

Тим часом керівництво Рівненського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки висловило власну позицію:

Шановна пані Надіє!

 

Керівництво Рівненського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки засуджує ганебну поведінку майора Збройних Сил України Грибчука та приносить Вам, мамі загиблого Героя, свої щирі співчуття та слова вибачення. Запевняємо Вас, що даного офіцера буде притягнуто до відповідальності за свій вчинок.

 

Ми цінуємо подвиг Вашого сина і дякуємо Вам за нього.

 

З повагою керівний склад Рівненського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Відео опубліковане у Фейсбуці:

Джерело - «Патріоти України»

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень