Договору на вивезення сміття нема, а плату за послугу беруть: чи правильно це

Питання порушили на засіданні бюджетної комісії міськради Рівного

Адже комісія розглядала питання про затвердження результатів конкурсу на вивезення з міста сміття. Його у червні виграло, як і торік, рівненське Комунальне автотранспортне підприємство 1728.

Тож депутат міськради Микола Бляшин поцікавився, чи й надалі це підприємство нараховуватиме плату за послугу рівнянам, у яких нема договору з КАТП на обслуговування. Переважно такі, за його словами, живуть у  приватному секторі.

Начальник міського управління житлово-комунального господарства Ярослав Сахнюк відповів:

В новому законодавстві, у новому положенні написано (і ми також включили його в проект цього договору, який буде укладений після того, як затвердять результати конкурсу), що переможець конкурсу обов’язково повинен укласти угоду і навіть вказати, з ким він уклав угоду на перероблення відходів, графік вивезення побутових відходів.

Також Сахнюк повідомив, що плату за вивезення сміття нараховують всім мешканцям міста без винятків. А той, хто не уклав угоду і каже, що не має побутових відходів, лукавить. Бо

такого бути не може, щоб людина не виробляла сміття, тим паче, у приватному секторі, де більше різного гілля, відходів після збирання врожаю тощо.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень