До шести років ув’язнення загрожує жителю Рівненщини за крадіжку з гаража 200 пляшок горілки

На загальну суму майже 20 тисяч гривень

До Вараського відділу поліції у суботу надійшло повідомлення 59-річної підприємиці, що невідома особа викрала з її гаража алкогольні напої на загальну суму майже 20 тисяч гривень. За фактом крадіжки, поєднаної з проникненням у приміщення, слідчі розпочали досудове розслідування.

Під час проведення слідчих дій правоохоронці встановили, що до крадіжки причетний 37-річний непрацюючий житель Вараша, який перебуває на обліку лікаря-нарколога та раніше був неодноразово судимий за аналогічні злочини.  

 

Незадовго до вчинення чергового кримінального правопорушення зловмисник викрав із автомобіля заявниці дублікат ключів від вхідних дверей гаража. Через кілька днів, минулого четверга, проник усередину та викрав близько двохсот пляшок горілки.

 

Алкоголь зловмисник перевіз на таксі та заховав у підвалі свого будинку.

 

Частину горілки того ж вечора він продав знайомому, заробивши таким чином 1200 гривень, а решту викраденого вилучили поліцейські.  

Досудове розслідування триває. Правоохоронці вирішують питання про повідомлення жителю Вараша про підозру у вчиненому злочині та обрання запобіжного заходу. Санкція інкримінованої статті передбачає до шести років позбавлення волі.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень