До рівненської міської лікарні – черга «швидких» із хворими на коронавірус. Головлікар у розпачі

Він такого ще не бачив

Чергу до інфекційного відділення Рівненської центральної міської лікарні з 5 автомобілів невідкладної  медичної допомоги зняли рівняни. Усі вони привезли до лікарні хворих на коронавірус.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений ВИЛКА РІВНЕ (@wilka.rivne)

 

Головний лікар закладу Євген Кучерук каже, що ситуація просто критична.

 

Ситуація у нашому місті з темпами зростання кількості хворих на коронавірус є критичною. За усі роки своєї роботи я не бачив ще стільки смертей. Адже тільки за останню добу коронавірус забрав чотирьох рівнян.

70% хворих, які перебувають зараз у Центральній міській лікарні, у важкому стані. Коли раніше відсоток важких хворих був не більше 30%.

 

У пості на ФБ Євген Кучерук звернувся до рівнян не нехтувати елементарними правилами і цим допомогти рятувати людські життя: носити маски, уникати скупчення людей, не проводити масових заходів, аби не допустити колапсу медичної системи нашого міста, - пише РАДІО ТРЕК.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень