До мами, яка залишила немовля у Рівному, вже викликали поліцію в лікарню (ФОТО/ВІДЕО)

Ми повідомляли про історію молодої матері, яка залишила своє новонароджене дитя у замкненій кімнаті гуртожитку, а сама відправилася гуляти.
 

Жінку звати Людмила, їй 19 років. У соціальному гуртожитку, де вона перебувала з сином, розповіли, що вона має ще одного сина. Хлопчику 3 роки й нині його виховують в інтернаті.
 

У гуртожитку молода матуся пробула три дні. Сюди прибула з Гощанської районної лікарні, де дитинка перебувала після пологів.


Нам стало відомо, що ще в лікарню до неї викликали поліцію за жорстоке поводження з малюком. Актів ніяких не складали. Дівчина не випивала, але була різкою та жорстокою. Коли інші мами зайшли в кімнату, де залишили Микитку, він був побитий. Тут навіть без сумніву. І Людмила наступного дня прийшла о 11 годині, як ні в чому не бувало.

На запитання: «Що це за синці?» Відповіла: «Це протяг», — розповідає психолог соціального гуртожитку Юлія Ткаченко.
 

Лікарів Рівненської обласної лікарні вразило занедбаність малюка. А ще підозрюють — отримав важку травму голови.
 

Є підозра на перелом кісток черепа. Щоб цей діагноз зняти, треба зробити комп’ютерну томографію головного мозку, — сказав анестезіолог Михайло Кулик.


19-річну маму слідчі допитали, але не затримували. Дівчині готуються оголосити підозру за двома статтями — «неналежне виховання дітей та залишення в небезпеці». Людмилі за таке ставлення до сина загрожує до 5 років тюрми. З соціального гуртожитку горе-маму виселили.

 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень