«До кінця карантину навіть хай не мріють, щоб там торгувати», – Хомко про торгівців біля ринку

Щодо несанкціонованої торгівлі проведуть опитування

фото ілюстративне

Вулицю Шевченка у Рівному готують відкрити для проїзду.

Нині розробляють схему дорожнього руху по вулиці. І як тільки її погодять, то знімуть огорожу та дозволять рух транспорту.

Про це розповів міський голова Володимир Хомко в прямому ефірі Радіо Трек.

Міський голова Володимир Хомко

Щодо тих людей, які займаються несанкціонованою торгівлею біля ринку, міський голова розповів, що до завершення карантину торгувати їм точно ніхто не дозволить:

До кінця карантину навіть хай не мріють, щоб там торгувати. Бо якщо ми дозволимо торгувати з асфальту, бо можна ставити хрест на карантині. У нас і так є проблеми, і з транспортом, і з відкриттям візових центрів, де є велике скупчення людей, а це впливає і на смертність зокрема.

Надалі міський голова планує провести опитування щодо діяльності несанкціонованої торгівлі біля ринку.

Однак мені важливо, аби люди не думали, що заборона несанкціонованої торгівлі на вулиці Шевченка (ред.) – це моє одноосібне рішення. Ми не можемо провести референдум, бо немає відповідного закону. Втім, ми проведемо опитування серед рівнян. І це буде цивілізаційний вибір. Мені дуже хотілося б, аби біля ринку було чисто й охайно.

Між тим, Володимир Хомко зауважив, що нині на дев’яти ринках Рівного 864 робочих місць. А це, за його словами, у вісім разів більше, ніж на вулиці Шевченка. Одне місце для торгівлі на ринку коштує від 5 до 7 грн. Тож міський голова натякнув, що торгувати можна й в межах ринку.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень