До Дня автомобіліста водію «Шаленої Черепахи» зробили неприємний подарунок

Написали негативний відгук про «шаленого водія» маршрутки Київ-Рівне

У пабліку «Твоє Рівне» у Фейсбуці одна з пасажирок маршрутки Київ-Рівне написала негативний відгук про водія «Шаленої Черепахи»:

«Хочу лишити відгук на перевізника за маршрутом «Київ-Рівне». Виїжджали з дитиною 23.10 о 19.05. Водій повністю оправдовує назву фірми «Шалена Черепаха». Грубіянив усім пасажирам, наче ми його піддані, а він незадоволений рабовласник.

 

Як почув у салоні розмотування цукерки, гаркнув, що тут не їдять.

 

Жіночку з дитиною перед виїздом не взяв тільки тому, що вже завівся і готувався їхати, хоча вільних місць вистачало.

 

Чоловік по дорозі захотів вийти в туалет, відмовив. Лише коли пасажир дав 50 грн, зупинився. А про «їзду», то взагалі... Майже всю дорогу займав крайнє ліве положення, хоча праве вільне було.

 

На мигання авто ззаду, які хотіли випередити, теж показував правим поворотом, щоб їхали справа. І це людина, яка перевозить дорослих і дітей, а відповідальності нуль.

 

Одним словом, дуже не рекомендую користуватися послугами даної фірми, таким взагалі за кермо сідати не можна, не те, щоб з людьми працювати».

Цей пост активно обговорюють користувачі. Втім у коментарях думки людей розділилися. Дехто сказав, що їздив цим маршрутом і все було нормально.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень