Для підтримки полонених у РФ моряків: 40 нацгвардійців у центрі Рівного влаштували флешмоб (ФОТО)

У перший день Різдва у центрі Рівного відбувся флешмоб Рівненської частини 3055 Національної гвардії України. Акція проходила на майдані Незалежності. 40 військовослужбовців строкової служби роздавали рівнянам та гостям міста власноруч виготовлені кораблики на підтримку полонених українських моряків.

Рівненські нацгвардійці о 12 годині поблизу пам’ятника Шевченка роздавали перехожим паперові кораблі синього та жовтого кольорів.

- Кожного солдата і мене особисто турбує ця ситуація, - зазначив учасник флешмобу старший солдат Павелків.

- Будучи військовослужбовцем строкової служби, я зустрів Різдво не в колі своєї родини. Але я навіть не можу уявити, наскільки важко полоненим українським морякам. Ми вирішили їх підтримати, роздавши кораблики з їхніми іменами людям, щоб вони могли, так би мовити, прийняти цього моряка в свою родину і він міг би хоча би таким чином зустріти Різдво в колі сім’ї. А самим полоненим хочу побажати більше витримки. Знайте, що вдома вас чекають.

Всього військовослужбовці роздали 80 корабликів з назвами захоплених російським агресором суден та іменами українських моряків. 

- Ми випадково потрапили на флешмоб: донька Галина привезла мене з Корецького району подивитися на центральну ялинку Рівного. Проте, я вдячна, що така акція відбулася. Ми підтримуємо українських моряків та чекаємо на них. Дай Боже, що їх відпустили вже завтра. Хочу, щоб швидше закінчилася війна і всі були вдома і святкували Різдво. Ми молимося за всіх у полоні, щоб їх відпустили, - розповіла бабуся Ксенія.

На кінець флешмобу нацгвардійці також вишикувалися у шеренгу під пам’ятником Шевченку на майдані та хором виконали гімн України.

Також сьогодні військовослужбовці Нацгвардії виконали святкові колядки у центрі Рівного поблизу Рівненського обласного драматичного театру, щоб привітати рівнян та гостей міста з Різдвяними святами.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень