«Для мене це один народ»: зірка «Дизель Шоу» знову потрапив у скандал (ФОТО/ВІДЕО)

«Я не можу їх ненавидіти» (с)

Зірка «Дизель Шоу» Сергій Писаренко знову потрапив у скандал через свої висловлювання про дружбу українців і росіян. Він заявив, що для нього це один народ і він не розділяє ці країни.

Про це пише «Під прицілом»

Зокрема, Сергій Писаренко в програмі «Антиподи» розповів, що його мати українка, а також громадянками України є його дружина і дочка.
 

Батьки артиста і діти від першого шлюбу Писаренка живуть в Росії. Він заявив, що не розуміє, чому «братні» народи воюють між собою і вважає, що всю ситуацію контролює хтось зверху.

Пряма мова:

«Для мене це слов'яни, один народ. Я не розділяю ці країни. Родичі не посваряться, як би не намагався десь і хтось. Прості люди будуть спілкуватися.


Зустрічаючись в інших країнах, Туреччині, зустрічаючись на одному пляжі, українці та росіяни, як і раніше, поруч засмагають і сідають ввечері за один стіл, посумують, вип'ють, потім потиснуть руки та роз'їжджаються по своїх країнах.


У якийсь момент втомиться хтось десь сварити нас, і ми спокійно будемо тиснути один одному руки...», - сказав Писаренко.

Він зазначив, що не може ненавидіти українців або росіян через військові дії на Донбасі.

Про Крим Писаренко говорити відмовився.

«Чому українці та росіяни повинні стріляти один в одного? Я не можу з цим нічого зробити, але ненавидіти за це український народ я не можу.


Також не можу ненавидіти росіян, тому що вони там сидять на Уралі та не розуміють, чому так відбувається. Це, на жаль, так», - додав гуморист.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень