Діти та поліція у Корці працюють разом, аби врятувати життя онкохворому хлопцю

Вони реалізовують хенд-мейд товари, щоб зібрати кошти на лікування

У редакцію Радіо Трек звернулася Ірина Лукащук із Корця, яка працює там у поліції. Вона просила долучитися небайдужих до порятунку Сашка Сиротюка.

Сашко родом із Корця і йому всього 16 років. Рік тому хлопцю діагностували гострий мієлоїдний лейкоз (рак крові). Хлопець вже пройшов 5 курсів хіміотерапії. Попереду його чекає курс опромінення.

Працівники Корецького віділення поліції уже не раз влаштовували благодійні заходи на підтримку Сашка Сиротюка. Як розповіла нам Ірина Лукащук, нещодавно відбувся ярмарок хенд-мейду. Чашки, рамки та заколки як основу для хенд-мейду купували за кошти працівників Корецького відділення поліції. А вже діти займалися декоруванням рамок, кружок та аксесуарів для волосся. Усі кошти від продажу таких товарів передали родині хворого хлопця.

Придбати хенд-мейд товари можна на сторінці, яку розробили для порятунку Сашка.

Рідні хлопчика просять у небайдужих допомогти зібрати 200 тисяч гривень на радіологічне опромінення і реабілітацію Сашка.

За словами Ірини Лукащук, всі охочі можуть передати організаторам власні вироби хенд-мейд (картини, товари ужиткового мистецтва чи іграшки), які організатори також реалізують на ярмарку.

Допомогти можна і онлайн 4149499645870872 Сиротюк Юрій (батько).

Тел. 0965721812 батько Юрій Сиротюк.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень