«Діодні» барабанщики та відомі хіти з кінофільмів: як у Рівному святкуватимуть день народження ЖК «На Щасливому»

У неділю

«Діодні» барабанщики «RhythmMen» приїдуть «запалювати» та святкувати разом з рівнянами восьмий День Народження ЖК «На Щасливому». Організатори свята обіцяють: на гостей чекає безліч розваг на будь-який смак, а також багато різноманітних виступів, які не залишать нікого байдужим. 

День Народження житлового комплексу припадає на величне свято козацтва - Покрову пресвятої Богородиці та День Захисника України 14 жовтня:

- Для всіх жителів та особисто для мене ця дата вдвічі особлива.

 

Цього року ми святкуємо день народження в переддень Покрови, 13 жовтня. Це свято для нас символічне. Тому що на Покрову була освячена каплиця Діви Марії, – розповідає забудовник ЖК «На Щасливому» Роман Курис. 

Програма святкування буде насиченою та колоритною. Символічно, у свято козацтва свої вміння та навички демонструватимуть сучасні козаки, які перетворять сцену на справжній ринг. Чемпіони України, призери Чемпіонату Європи та Кубку Світу покажуть кікбоксерські прийоми. А також призери та чемпіони України з Тайського боксу Муай Тай, які також продемонструють свої здібності. 

Бійці ДСНС, вражатимуть гостей своїми різноманітними показовими виступами. А професійні баскетболісти навчать вас секретів гри. 

Впродовж свята малечу розважатимуть аніматори, а також для любителів малюнків на обличчі працюватимуть аквагримери. На території житлового комплексу працюватимуть різні фотозони та гулятимуть супергерої, креативні фото зможуть робити усі. Гості зможуть спробувати спаравжню їжу козаків та та різноманітну сучасну кухню.

Потішать присутніх виступи оркестрів, які гратимуть відомі хіти з кінофільмів, а також зачарують своїми голосами вокальні колективи. Найдрайвовіші хіти діджея не зможуть залишити осторонь, танцювати будуть всі! :) Цю атмосферу усі охочі зможуть побачити і відчути особисто.

Організатори запрошують на святкування Дня Народження ЖК «На Щасливому», яке відбудеться 13 жовтня о 15:00 у парку житлового комплексу. 

Детальна програма: 

15:00 - 15:30 Молебень, вшанування загиблих. 

15:30 - 17:00 Розваги аніматорів Лол та Бейблейд. Бейблейд влаштує турнір боїв для хлопчиків, Лол разом із дівчатками виготовлять слайми, гратимуть в настільну гру в стилі Лол та бавитимуться іграшковою косметичкою. 

Лол та Бейблейд проведуть танцювальний конкурс для дітей біля сцени Скібіді та Бейбі шарк. Ще однією розвагою для діток буде Бульбашкове шоу з Піраткою. На діток також чекають 2 аквагримера, які зобразять діткам круті малюнки на обличчі.

15:30 - 16:30 Державна служба з надзвичайних ситуаацій влаштують показово-навчальні виступи

16:00 - 17:30 – Баскетбольна команда «Рівне» влаштує показову гру, до якої зможуть долучитися всі охочі.

16:50 - 17:00 Показовий виступ на сцені спортсменів секції кікбоксингу ВАКО - чемпіони Чемпіонату України, призери Чемпіонату Європи та Кубку Світу – Тренер Роман Кроль.

17:00 - 17:10 Показовий виступ спортстменів секції Таїландського боксу Муей Тай - призери та чемпіони Чемпіонату України. Тренер Таїландського боксу Муей тай – Іван Хащівський

17:10 - 17: 25 - Виступ Фізіо фіт

17:30 - 18:00 - Виступ та привітання від ТМ «Щедрик». Виступ Євангелії Шмід. Виступ вихованців «BabyLand».

18:00 - 18:20 - Проведення конкурсів, забав, вручення призів.

18:20 – 18:35 - Вітальне слово Забудовника «ЖК На Щасливому» Романа Куриса, а також інших запрошених гостей.

19:00 - 19:40 - Виступ оркестру, який грає відомі хіти з кінофільмів.

19:40 - 20:00 - Виступ барабанщиків  «RhythmMen».

20:00 - 21:30  - Дискотека з Діджеєм.

21:30 - Завершення свята святковим феєрверком.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень