ДФРР визначився, скільки дасть на будівництво спорткомплексу на Макарова та садочка на Коновальця

Кошти отримає й обласна бібліотека у Рівному на завершення реконструкції

У зв’язку із коронавірусом в Україні зменшили обсяги коштів Державного фонду регіонального розвитку з 7,5 млрд гривень до 4,9 млрд.

Для Рівненщини суму ДФРР теж скоригувати – загальну суму фінансування скоротили з 263,4 млн грн до 189,2 млн грн. Тобто область отримає на 74 мільйони менше.

Днями у Мінрегіоні відбулось засідання Комісії з відбору проєктів. Під час засідання було скориговано фінансування для 3-х перехідних об’єктів.

Таким чином, на будівництво універсального спортзалу спортивного комплексу на Макарова в обласному центрі спрямують 38,3 млн грн, на будівництво дитсадка на вулиці Коновальця у Рівному – 23 млн грн, на реконструкцію обласної універсальної наукової бібліотеки – 640 тис. грн, - зазначила заступниця голови ОДА Людмила Шатковська.

Незмінним залишається фінансування з ДФРР 10 перехідних проєктів, які були затверджені розпорядженням Кабміну раніше. Серед них 5 об’єктів, які планують збудувати в рамках президентської програми «Велике будівництво».

Це спортивні споруди в Дубровиці, Сарнах, Дубно та Костополі, а також дошкільний навчальний заклад в Березному. Також це очисні споруди в Березному, спортзал у Здолбунові, басейн в Костополі, школа у селі Цепцевичі Сарненського району та садочок у Сарнах.

Додатковим джерелом фінансування усіх 13 об’єктів є місцеві бюджети. Голова ОДА Віталій Коваль доручив районам та містам області розробити стабільний графік співфінансування об’єктів, починаючи з травня 2020 року.

Також частину коштів ДФРР, а саме 2,6 млн грн, спрямують на фінансування проєктів-переможців Всеукраїнського громадського бюджету.

За повідомленням Рівненської ОДА.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень