«День народження – час для дива»: керівниця благодійного фонду назвала подарунок, який хоче на день народження

«Щоб книга життя сотень дітей не закривалась» (с) Мар’яна Рева

На фото Мар'яна Рева

Ультразвуковий ніж з біполярною коагуляцією – про такий подарунок на свій день народження мріє керівниця благодійного фонду «Скарбниця Надії» Мар’яна Рева.

На своїй сторінці у Facebook вона написала, що завтра, 15 жовтня, святкує своє 40-річчя. І у свій день народження хоче запустити благодійний марафон «День народження – час для дива». На святі Мар’яна Рева прагне зібрати кошти на купівлю ножа для маленьких пацієнтів обласної лікарні Рівного.

Коштує він 130 тис. грн.  Сума велика. Але якщо всього 1300 людей пожертвують по 100 гривень ми її зберемо. 130 тисяч – це не мільйони, – написала благодійниця.

Ультразвуковим ножем з біполярною коагуляцією рівненські хірурги зможуть проводити операції на печінці, селезінці, нирках, кишківнику дітей без суттєвої крововтрати та значно швидше ніж зараз.

Цим ножем ти розсік тканину і зразу кров зупинив, і далі пішов, і зразу запаяв судини, і не кровить, ти бачиш що робиш. І зауважте, він підходить для роботи як лапароскопією, так і відкритим методом, – розповів один з хірургів обласної лікарні.

Мар’яна Рева  розповіла, що понад 10 років тому вона стояла під операційною та чекала доки її дитину закінчать оперувати. Так чекають тисячі матерів, саме тому вона хоче придбати ніж, який  дозволить проводити операції швидше:

Операція була не складною, але я досі не можу забути це важке чекання. Я лише можу уявити як це чекати дитину, коли операція триває кілька годин. Близько півтори тисячі матерів та батьків щороку так само чекають своїх дітей в нашій лікарні. З цим приладом операції будуть проходити швидше і менш травматично для маленьких пацієнтів, – поділилася Мар’яна Рева

Усіх охочих долучитися до благодійного марафону Мар’яна Рева чекає завтра з 12 до 18 години у  кав`ярні «Базікало», що на вулиці Соборній 17 (зупинка ЦУМ).

Я буду пригощати вас ароматним чаєм з тортиком, ми врахуємо дотримання карантинних вимог. Тому обіцяю багато посмішок, але мінімум обіймів.  

 

З вашою допомогою ми зможемо зробити диво для багатьох дітей, щоб їхня книга життя не закривалась, – написала Мар’яна Рева та додала. –  Якщо ви не зможете прийти – приймаю привітання у вигляді вашої пожертви.

 

З 15 жовтня всі пожертви на рахунок благодійного фонду «Скарбниця Надії» з призначенням для обладнання або без призначення будуть зараховані на придбання ультразвукового ножа.

Користувачі карток ПриватБанк можуть перерахувати кошти на карту фонду «Скарбниця Надії»

№ 5169 3305 1506 8762 призначення платежу – добровільна пожертва на обладнання

Власникам карток Монобанк потрібно перейти в розділ «Платежі по Україні», набрати назву фонду «Скарбниця Надії» та вказати суму, яку ви бажаєте пожертвувати.

Для пожертв через інші банки

КБ «ПриватБанк»

ЄДРПОУ 37685693

БФ «Скарбниця Надії»

IBAN UA543333910000026007054713460

Призначення платежу – добровільна пожертва на обладнання

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень