Демон крику, або 10 фактів, яких ви, можливо, не знали про лідера «Aerosmith»

Стівену Тайлеру сьогодні – 73

Стівен Тайлер (справжнє ім’я Стівен Віктор Талларіко), фронтмен найбільш продаваної американської групи в історії «Aerosmith», святкує сьогодні, 26 березня, свій 73 день народження.

Ми підготували 10 несподіваних фактів, які ви, швидше за все, не знаєте про Стівена Тайлера:

Стівен Тайлер – законотворень. Є такий «Закон Стівена Тайлера», який відомий як законопроєкт Сенату Гаваїв 465. Закон дозволяє публічним особам подавати позови проти папараці за фотозйомку без дозволу. Тайлер запропонував законопроєкт сенату, щоб захистити таких знаменитостей, як він, під час сімейних канікул на Гаваях, де йому так часто дошкуляли фотографи, що це мало не призвело до нещасного випадку.

«Aerosmith» мають чимало нагород. Протягом 90-х група виграла чотири премії «Ґреммі». Вони також виграли шість American Music Awards та 10 MTV Music Video Awards.

 

Стівен Тайлер познайомився зі співзасновником «Aerosmith», гітаристом Джо Перрі, в ресторані, де Перрі працював. Це було у 1970 році в курортному містечку Санупі, штат Нью-Гемпшир. Під час зміни Джо Перрі до ресторану ввалилася галаслива компанія, в якій був Стівен Тайлер.

Стівен Тайлер став суддею в шоу «Американський ідол» на знак помсти… своїй групі. У 2010 році «Aerosmith» погрожували вигнати Тайлера через наркотики й неналежну поведінку, тож він вирішив показати, що сам буде вирішувати, що робити.

До «Aerosmith» ще зовсім юний Стівен Тайлер був барабанщиком у групі «Chain Reaction».

Зі своєю донькою, відомою актрисою Лів Тайлер, Стівен познайомився, коли дівчинці було вже 12 років. На вимогу матері Лів музикант мусив пройти реабілітацію та позбутися наркотичної залежності. [media=222584]

Від наркотичної залежності Стівен Тайлер лікувався разом з Іваном Фолловілом, батьком учасників гурту «Kings of leon»  - Кейлеба, Нейтена і Джареда.

У дитинстві Стівен Тайлер був спортсменом. У середній школі він був у молодшій олімпійській команді зі стрибків на батуті. Стівен стверджує, що міг зробити 26 зворотних перевертань поспіль. Що ж, це пояснює його специфічну сценічну «акробатику».

Стівен Тайлер – фанат мотоциклів. Він навіть сам їх розробляє! З 2007 року музикант працює з всесвітньо відомим винахідником Марком Діріко над розробкою власної лінійки мотоциклів ручної роботи - мотоциклів Dirico.

Стівен Тайлер міг приєднатися до «Led Zeppelin». У 2009 році, коли «Led Zeppelin» планували реюніон, а Роберт Плант не хотів брати в цому участь, Тайлер пройшов прослуховування, щоб замінити Планта. Втім, майже одразу зрозумів, що це погана ідея.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень