Де на Рівненщині провести вікенд. Місце, де ви ще ймовірно не бували (ФОТО)

Їхати з Рівного у напрямку Сарн

Речниця Рівненського обласного управління лісового і мисливського господарства Світлана Горошко опублікувала фото, які зробила у Музеї лісу. Ним опікується "Костопільський лісгосп".
 

Світлана пише:

Усім, хто хоче отримати справжнє естетичне задоволення під час прогулянки.
Зізнаюся, що деякий час тут не була, але потрапивши вчора була вражена: краса неймовірна, створена руками костопільських лісівників.
Насправді можу лише здогадуватися, скільки праці тут вкладено, але точно знаю, що без безмежної, фанатичної любові до свого творіння цього точно не було б.
Поїдьте, не пошкодуєте!!!

Портал "Рівненщина туристична" повідомляє, що схожих закладів, де б в одному місці були зібрані експонати, які представляють історію лісів від найдавніших часів і до тепер, до цього часу в нас ще не було.

Місце для створення Музею лісу вибране не випадково, адже Костопільський район Рівненської області — це географічний кордон між лісостеповою та поліською зонами краю.

У музеї відкриті експозиції, які розповідають про історію розвитку лісу, галузі лісового господарства України й Рівненщини зокрема. Тут також можна познайомитися з відомими науковцями та діячами, які зробили неоціненний вклад у збереження лісу та розвиток лісової галузі. Також побачите колекції флори та фауни Рівненщини, зразки народних промислів пов'язаних з лісом.

Рівненська область,  м. Костопіль, вул. Дубки, 2

Години роботи:

  • Понеділок: 08.00-17.00
  • Вівторок: 08.00-17.00
  • Середа: 08.00-17.00
  • Четвер: 08.00-17.00
  • П'ятниця: 08.00-17.00
  • Субота: 11.00-16.00
  • Неділя: 11.00-16.00

 [media=151497]

 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень