Де Ляшко взяв пів мільйона? Раніше розповідав про виграш у лотерею. НАЗК заявляє про підробку

Питання про справжнє походження грошей політика залишається відкритим

Голова Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗК) Олександр Новіков заявив, що колишній народний депутат України Олег Ляшко підробив лотерейний білет, який нібито приніс йому 571045 грн виграшу, - пише Захід.нет.

Він повідомив про встановлення НАЗК факту, що виграшний лотерейний білет був підроблений, і що насправді такого виграшу в лотерею не було. Було кримінальне провадження, і Ляшка мали притягнути до відповідальності.

Але Конституційний Суд скасував статтю про відповідальність за недостовірне декларування.

Якщо НАЗК доведе, що виграшу справді не було, це свідчитиме про наявність складу злочину, передбаченого статтею ККУ про декларування недостовірної інформації. Покарання - штраф від 3 до 5 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або громадські роботи на строк від 150 до 240 годин, або обмеження волі на строк до двох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

У жовтні 2017 року Олег Ляшко задекларував виграш в «Українській національній лотереї» на суму 571045 грн. Він розповідав, що робив ставки на футбол.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень