Cудові процеси проти нового виробництва на Рівненщині пов'язані з виборами, - заява Kronospan

Виконавчий директор ТОВ «Технопривід Інвест Груп» Павло Пильтяй та його компанія впевнені у своїй правоті

Суспільну дискусію з покращення екології мають провадити незаангажовані представники громади, а не заполітизовані прихильники політичних партій, - переконаний виконавчий директор ТОВ «Технопривід Інвест Груп» Павло Пильтяй.

- Більше року тому міжнародна компанія Kronospan задекларувала намір побудувати біля Рівного сучасний деревообробний завод. 

 

З того часу ми пройшли всі передбачені законом процедури. Ми ініціювали масштабне обговорення нашого звіту з оцінки впливу на довкілля – ситуація майже сотню разів висвітлювалась в ЗМІ, обговорювалась під час громадських слухань та круглих столів.

 

Ми отримали всі необхідні дозволи і погодження, рухались відповідно до букви закону. Ми зберегли та примножили робочі місця навіть попри коронавірусну кризу у всьому світі.

 

Ми за власною ініціативою взяли на себе зобов`язання встановити в с. Городок перший на Рівненщині автоматичний пост моніторингу якості атмосферного повітря, - розповів у коментарі на Facebook Павло Пильтяй.  

- Однак початок виборів вніс свої корективи в інвестиційний клімат у Рівненській області. Фактично перед офіційним стартом місцевих виборів в Україні ми отримали спам з судових позовів щодо оскарження висновку з оцінки впливу на довкілля. Майже через пів року після отримання самого документу.

 

У позивачів (або їхніх таємничих покровителів) не тільки знайшлись кошти на дуже дорогих адвокатів, проплачену рекламу в соціальних мережах та оренду конференц-залу в топ-агенції в Києві, а й підтримка певних партій в Києві.

 

Чи випадкові такі збіги, і хто за тим насправді стоїть – висновки робити лише мешканцями Рівненщини.

ТОВ «Технопривід Інвест Груп», міжнародна компанія Kronospan натомість у своїй правоті впевнені та відстоюватимуть її у судовому порядку.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень