Чи встигнуть до кінця року збудувати спорткомплекс на Макарова у Рівному (ФОТО)

Будівництво комплексу «заморозили»?

Як нині виглядає недобудований комплекс, показав журналіст Олексій Бухало. Його фото використані у  цьому матеріалі. 

[media=179902]

Через пандемію коронавірусної інфекції в Україні та світі будівництво спорткомплексу на Макарова у Рівному може бути тимчасово зупинене. Про це стало відомо ще на початку квітня поточного року.

[media=179903]

Проєктно-кошторисна документація на будівництво виготовлена ще у 2017 році і загальна вартість об’єкту становила трохи більше ніж 300 млн грн.

Однак через зміни законодавства, такі як впровадження інклюзії, та вимоги федерації спорту для проведення міжнародних змагань, вартість робіт зросла ще майже на 60 млн грн.

На будівельні роботи вже витратили майже 200 млн, але через брак фінансування та введення загальнодержавного карантину на об’єкті скоротили режим роботи, повідомляв у квітні виконувач обов’язків директора департаменту ОДА з питань будівництва та архітектури Віталій Кардаш.

Якщо фінансування з ДФРР та обласного бюджету не надійде — це може призвести до «замороження» об’єкту.

Нагадаємо, спорткомплекс на Макарова може стати найбільшим у західній Україні. Його площа буде понад 7 тисяч метрів квадратних, а глядацькі трибуни вміщатимуть близько 3,5 тисяч вболівальників.

[media=179904]

Спорткомплекс на Макарова – багатофункціональна арена. На великому майданчику можна буде проводити матчі з ігрових видів спорту міжнародного рівня, а також виставки, презентації тощо. 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень