Чи продовжили карантин на Рівненщині і де про послаблення не може й бути мови

Рівненщина тримається у п’ятірці областей з найбільшою кількістю хворих

Фото ілюстративне

Обласна комісія ТЕБ та НС ще не ухвалювала рішення щодо продовження карантину на Рівненщині. 

Проте у трьох районах та в двох містах Рівненщини ситуація з виявленням нових хворих на коронавірус – найгірша. Тож тут не йдеться про жодні послаблення карантину, повідомив під час брифінгу заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін:

Заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін

- Ми не маємо намірів послаблювати карантин.

 

Там, де потребують жорсткості щодо захисту людей, обмеження роботи тих чи інших закладів, де порушують і не виконують карантинні вимоги – ми на такі речі реагуємо.

 

Показник інцидентності на Рівненщині знову збільшився. Сьогодні – 28, 46.

 

Найгірша ситуація по інцидентності станом на сьогодні у Березнівському (65), Гощанському (71) районах, Вараш (62), Рівне (36).

 

Не зменшується цифра у Рівненському районі (56).

 

Це особливі райони і міста, у яких комісіям ТЕБ і НС не рекомендовано послаблювати карантин.

Довідково: Інцидентність – кількість нових випадків COVID-19 за останні 7 днів на 100 000 населення. Для послаблення карантину ця цифра має становити менше 12 на 100 000 населення.

Водночас, не думають і посилювати карантин на Рівненщині. Зауважимо, що уряд напередодні подовжив дію обмежень до 31 липня. На рівні області це питання ще не розглядали.

Проте, як зазначив Сергій Подолін, завдання керівництва краю – забезпечити дотримання карантину у тих сферах, яким дозволили працювати. Він також додав, що за результатами рейдів на маршрутках та ринках правоохоронці склали 9 протоколів про порушення обмежень.

Щодо заповненості інфекційних відділень області, найгірша ситуація у Костополі. Там заповнені 56% ліжок. Водночас, найменш заповнена Рокитнівська лікарня - 9%. 

Рівненська ЦМР - 37%

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень