Чи осудна Ігнатюк, яка стріляла у своїх рідних – таємниця слідства. Новий рік зустріне у СІЗО

Слідство поки нічого не розголошує

Рівненська поліція одержала висновки стаціонарної психолого-психіатричної експертизи Ірини Ігнатюк, підозрюваної у вбивстві чоловіка Юрія Ігнатюка та завданні поранень 13-річній доньці. Експертиза мала дати відповідь на питання, чи ця жінка усвідомлювала свої вчинки на момент їх скоєння та чи вона осудна.

Висновки експертизи слідство не розголошує, посилаючись на таємницю слідства.

Як повідомили у відділі комунікації поліції Рівненської області, слідство у цій справі триває, призначені інші експертизи.

Ірина Ігнатюк з дня затримання перебуває у СІЗО. Кажуть, що й далі відмовляється свідчити про дії, у вчиненні яких її підозрюють. Зрештою, це її право, гарантоване Конституцією.

Нагадаємо, що, за попередньою версією слідства, близько 4-ої ранку 5 вересня цього року Ірина Ігнатюк, яка мешкала з сім’єю у житловому масиві біля села Біла Криниця поблизу Рівного, вистрелила в голову своєму чоловікові Юрію Ігнатюку з травматичного пістолета, від чого він помер.

Після цього Ірина начебто пішла в кімнату, де спала їхня 13-річна донька, і вистрелила їй у груди. Але пістолет заклинило, тож жінка скористалася іншим, пневматичним пістолетом, і з нього ще кілька разів вистрелила у доньку.

Ірина Ігнатюк також нібито намагалася накласти на себе руки, вистреливши собі у скроню та порізавши руку. Однак серйозних травм вона собі не завдала.

Дівчинку одразу прооперували, а за деякий час виписали. Нею опікуються бабуся й дідусь, батьки Ірини Ігнатюк.

На початку січня суд знову розгляне питання міри запобіжного заходу для Ірини Ігнатюк, чи утримувати її до суду й далі під вартою, чи застосувати іншу міру.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень