Чи давати гроші з бюджету Рівного на поїздку танцювальної пари до Парижу: думки

Ця тема зачепила рівнян

Ми писали про те, що мама танцюристки Софії Климчук звернулася до міськради Рівного за виділенням 25 тисяч гривень з резервного фонду бюджету міста на оплату поїздки на фестиваль "Мости Парижу", який відбувся на початку травня у Парижі. І це питання мають розглядати на автрашній сесії міськради.

У соцмережі Фейсбук мешканці Рівного висловили свої думки щодо того, чи варто давати гроші танцюристам:  

Вадим Бобриков При умові підписання угоди з міською радою про відрахування в бюджет міста відсотків від майбутніх доходів танцюристів. Бо коли вони ще починають творчий шлях - просять допомогу, а коли починають отримувати гонорари - забувають про місто. Це пропозиція. Але можна придумати якийсь варіант, на кшталт компенсації футбольним школам, які виховали талановитих футболістів..

Юлія Онофрійчук Хай би міська рада скинулась з кишень)

Anna Konrad Я думаю проще привлечь меценатов, чем тратить на это городской бюджет

Vicktoria Polishchuck Почему эти деньги должен оплачивать город, то есть горожане . Если родители приняли решение чтобы дети танцевали - пожалуйста -танцуйте , сами по себе бальные танцы не дешевый вид спорта, если они могут оплачивать занятия в том числе и индивидуальные, костюмы, участие в турнирах - так они уже не бедные люди. А позорится с такими просьбами , это уже , извините не в какие рамки не укладывется. Тем более что у родитетей партнера - бизнес (фирма Троянда, если кому интересно, продают мороженое, если что) А 25 тысяч можна выделить для больных деток, где дети лечение оплатить не могут лечение.

Валентин Пашкович опа. а можна і я в Париж змотаюсь за рахунок міста? можу там шо-небудь сплясать, якщо шо.

Сергій Ющишин прошу повернути мені гроші за мою поїздку в Барселону в березні

Victoriya Alexeychuk Дітей і молодь завжди потрібно підтримувати!

Надюша Фесюк Я гадаю,що однозначно потрібна допомога,щоб молодь відчувала підтримку,для них це дуже важливо.

Roman Romaniuk Наскільки я знаю, то у всіх країнах спортсмени їздять на змагання за виділени кошти, а не за власні. Якби я щось вмів то і я б просив)

Igor Rudenko За кошти спонсорів

Ирина Бенедвик Не делегаціями чиновників, а обдарованою юнню варто представляти Україну Європі...«Талантам потрібно допомагати, ...нездари проб'ються самі!»

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень