Турбокільце на перехресті вулиць Макарова і Дубенської у Рівному таки будуватимуть

Це вид кільцевої транспортної розв’язки зі спіральними смугами руху

Таку розв'язку використовують для підвищення безпеки руху та збільшення швидкості проходження розв’язки транспортом. Про її будівництво у Рівному заговорили торік.

А на останній сесії міськради міський голова Рівного Володимир Хомко пообіцяв, що зроблять не тільки турбокільце, а й доремонтують вулицю Макарова:

Міський голова Рівного Володимир Хомко пообіцяв:

Буде добудовуватися дорога і буде влаштовано турбокільце. Проект поки що не завершений, але буде обов’язково. Але це буде з часом.

 

У цьому році ми заасфальтуємо ту частину, щоб не було проблем водіям. Тільки буде тепла погода – і заасфальтуємо. Можливо, навіть і в холодну ті діри зараз заасфальтуємо, а вже більш краще це зробимо пізніше. І все інше також буде дороблено.

 

Це буде проголосовано на сесії 28 числа – на добудову Макарова.

Яка сума буде виділена з бюджету на вулицю Макарова, міський голова назвати не зміг. Пояснив, що зараз про це домовляються депутати.   

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень