Чужі гроші – Левам, вдалий збіг обставин – Терезам: фінансовий гороскоп на 2021 рік

А Водоліїв збагатить нова робота

ОВНИ

Самовладання дозволить вам тримати контроль над своїми матеріальними справами. Угоди і знайомства  будуть корисними для вашого фінансового комфорту.

Ви відчуєте матеріальні успіхи завдяки витримці або наполегливій праці. Можливий скромний, але важливий для вас професійний і фінансовий прогрес.

ТЕЛЬЦІ

Завдяки сміливим впровадженням, а також наполегливій і відданій роботі, ви зможете отримати у 2021 році хороший прибуток.

 

Можлива зміна сфери діяльності або повне оновлення та реорганізація виробництва.

 

Це рік великих можливостей і самореалізації. Сприятливий період для фінансових угод і грошових інвестицій, в тому числі, в інтеренет-проєкти.

БЛИЗНЮКИ

Вам вдасться налагодити відносини з впливовими людьми і це суттєво вплине на ваші прибутки. У вас буде можливість творчого, професійного самовираження і гідної винагороди за виконану роботу. Застосовуйте свої знання і навички, власний життєвий досвід і мудрість представників старшого покоління.

РАКИ

У 2021 році ви можете розраховувати на допомогу начальства та впливових осіб. Цей рік сприятливий для великих фінансових інвестицій.

ЛЕВИ

Вам не можна легковажити, якщо йдеться про гроші. Особливо, чужі. У 2021 році вам доведеться мати справу з чиїмись фінансами і це принесе вам солідний прибуток. Якщо, звісно, ви підійдете до справи з повною відповідальністю.

ДІВИ

Рік сприятливий для реалізації давніх бізнес-ідей, але на великі прибутки у 2021 році вам розраховувати не варто. Хоча, для комфортного життя вам вистачить.

ТЕРЕЗИ

У 2021 році фінансовий успіх вам принесе вдалий збіг обставин. Але є ризик неправильно розпорядитися легкими грішми. Якщо ви хочете зайняти керівну посаду, то саме зараз маєте докласти усіх зусиль, щоб реалізувати задумане.

СКОРПІОНИ

Протягом року будуть ситуації і пропозиції, які спочатку здаватимуться дуже перспективними, але до завершення ці справи не доходитимуть. Це може підірвати вашу віру в себе, але згодом ви зрозумієте, що це до кращого.

СТРІЛЬЦІ

Дивні ідеї принесуть вагомий і тривалий матеріальний результат. Ви зможете виправити помилки, які в минулому призвели до невдач і скористатися набутим досвідом, щоб почати нову справу.

КОЗЕРОГИ

Ваші дії привернуть до вас покровителів і наставників. Ваші фінансові апетити будуть задоволені, але знадобиться велика витримка, працьовитість і дисципліна.

ВОДОЛІЇ

Можливі великі зміни у роботі або в бізнесі. І вони призведуть до покращення матеріального становища. У 2021 році ви отримаєте підтримку, розуміння та визнання своїх талантів.

РИБИ

Успішним у фінансовому плані буде весняно-літній період. Ваші заслуги відзначить керівництво, тому можете розраховувати на нову посаду, а це призведе до покращення фінансового становища.

 

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень