«Чотирилапий Карлсон»: у Сарнах перехожі намагаються врятувати собаку, який оселився на даху (ВІДЕО)

Щойно пса рятують, як він біжить туди знову

Пес-Карлсон оселився на даху крамниці в Сарнах, а перехожі постійно намагаються його звідти «врятувати».

Рятувальники вже неодноразово отримували виклики щодо цього собаки.

У Сарнах люди постійно дзвонять надзвичайникам і просять урятувати пса, який опинився на даху магазина. Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Містяни хвилюються, що він голодний, мерзне і не може спуститися на землю.

Та щойно пса рятують – він біжить туди знову. Він поглядає з даху, махає хвостом і вже став місцевою зіркою для усіх, хто працює поруч з автовокзалом у Сарнах.

Чимало місцевих дерлися на дах, щоб врятувати собаку. Люди хвилюються, що він там мерзне, голодує, а сам злізти не може. Небайдужі навіть кликали на поміч рятувальників.

Нам надходило дуже багато викликів стосовно цього випадку, і ми туди дійсно виїжджали, дивилися, одного разу цього собаку ми знімали, – розповідає заступник керівника сарненської пожежно-рятувальної частини Вадим Кузака.

Та щойно надзвичайники поверталися в частину, як знову лунав дзвінок з проханням врятувати пса з даху.

«Карлсон» сам собі вподобав місце над магазином, де працює Надія. Там він не один, а в компанії. Іще котик живе з ним, – каже жінка.

Пес не розуміє, чому його постійно з даху знімають, міркують місцеві. Бо він там – у теплі, добрі та ще й ситий, бо смачним підгодовують. Один є, він постійно приїжджає, купляє біляша, то чого б не жити тут, якщо ще й біляшами годують, — сміються продавці.

Він не агресивний і, очевидно, що з даху «Карлсон» іти не хоче. А от місцеві все ж воліли б, аби чотирилапий  жив не на даху, а мав дім та турботливого господаря. 

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень