Чому по Рівному вночі розклеїли чорний піар і спалили машину, розповів Ковальчук

Брудні методи – єдиний спосіб старої влади боротися зі «Слугою народу» (с)

Випадки чорного піару проти партії «Слуга народу» перераховує кандидат в нардепи Олександр Ковальчук. Мажоритарник розповідає, що враження від політичної гонки у нього лишилися негативні, адже за цей час щодо самого Ковальчука та «Слуги народу» конкуренти вилили купу бруду. До прикладу, сьогодні невідомі заклеїли місто плакатами, які дискредитують «Зе-Команду», говорить Олександр Ковальчук:

Позавчора була така перша акція від чорнопіарщиків, які рознесли по всьому місту газети та порозкидували їх по будинках. Нам вдалося спільно з правоохоронними органами встановити деякі факти. Більшу кількість цієї негативної чорної інформації нам вдалося зібрати. Чорний піар немає жодних маркувань, ні назв, незрозуміло, хто замовив, де надрукували.

На думку кандидата в нардепи по 152-му округу, у конкурентів лишився єдиний спосіб боротися за голоси виборців зі "Слугою народу". І цей спосіб - чорний піар.

Враження найнегативніші від тієї діяльності, яку сьогодні ведуть проти мене команди тих конкурентів, які називають себе другими та першими, але насправді йдуть дуже далеко від нас. Вони об’єднали свої зусилля, аби розповсюджувати по місту Рівне чорний піар проти мене, проти Ковальчука, проти партії «Слуга Народу» та проти народу України, який проголосував за президента у кількості понад 70%.

 

Стара і корумпована влада має єдиний намір – це дискредитувати нове обличчя в політиці, і вони мають єдиний шанс з цим боротися – це використовуючи брудні методи.

Адміністратор групи у Facebook «Рівненщина політична» Святослав Клічук наводить приклад іншого чорного піару, яким користуються політики. За словами рівнянина, партії намагаються показати себе жертвами тиску, аби українці віддали свій голос:

Сьогодні вночі у Рівному підпалили агітаційний автомобіль одного з кандидатів, - каже Святослав Клічук. - 20 років спостерігаю за виборами в Україні. Останній тиждень – це мобілізація своїх виборців. Палять машини, викрадають агітаційні газети та плакати. Яка мета таких дій може бути, хтось когось лякає таким чином за день до виборів? Та немає сенсу у цьому. Єдина мета на мою думку, це мобілізувати своїх виборців. Типу: «Я такий хороший, на мене так тиснуть, голосуйте за мене».

Олександр Ковальчук вважає, що особи, які спалили собі вночі автомобіль, могли й розклеїти сьогодні зранку плакати з чорним піаром проти нього.

Кандидат в нардепи від «Слуги народу» каже, що в правоохоронців є відео з камер спостережень, яке це доводить. Нині поліція збирає необхідну інформацію та допитує свідків.

Політична агітація

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень