Чоловіка розірвало на частини: нове у справі про ДТП, яку зчинив водій BMW на Рівненщині

Жахлива автопригода сталася влітку цього року

За вчинення смертельної ДТП на Рівненщині слідчі повідомили про підозру жителю Житомирщини.
 

Нагадаємо, йдеться про ДТП, що сталася у селі Федорівка Гощанського району ще 15 червня цього року. Тоді водій автомобіля BMW на нерегульованому пішохідному переході збив чоловіка. Від удару потерпілого розірвало на частини. Сам водій зник, а замість нього у поліцію прийшов 29-річний житель міста Новоград-Волинський, Житомирської області. Останній хотів зізнатись у вчиненні ДТП. Втім, слідчі з’ясували, що цей чоловік до смертельної автопригоди не причетний.
 

Більше про це читайте тут.

Нині ж поліція Рівненської області звітує про те, як просувається розслідування у цій справі.



Слідчі встановили, що водія, який дійсно був за кермом BMW, з місця ДТП забрали інші особи на позашляховику Lexus, зареєстрованому на ту ж рівненську фірму. І згодом саме цей автомобіль фігуранти злочину покинули на автозаправній станції за кілька кілометрів від місця ДТП.
 

Під час досудового розслідування слідчі провели не менше 15 експертиз, зокрема і ДНК-експертизу, яка підтвердила, що зразки ДНК на подушці безпеки в авто, кров на відбійниках та на штанах 29-річного жителя Новоград-Волинського належить 50-річному жителю Житомирської області та загиблому.

Правоохоронці здобули достатньо доказів у справі, аби повідомити 50-річному жителю Житомирської області про підозру у вчиненні смертельної дорожньо-транспортної пригоди за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України, - повідомив заступник начальника ГУНП в Рівненській області Олександр Панасюк.
 

Суд обрав підозрюваному запобіжний захід – особисте зобов’язання. Слідчі дії відносно інших учасників події тривають.

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень