Несподівано: Патентний повірений з м. Рівне очолив ЖКГ у місті атомників Вараш

Магістр з інтелектуальної власності зізнався, що давно мріяв про щось подібне

Юрій Трачук – відомий Патентний повірений, про гучні справи якого із захисту інтелектуальної власності та торгових марок і знаків не раз писав Радіо Трек.

І от учора він отримав несподівану посаду у Вараші. Як повідомляється:

29 січня т.в.о. директора Кузнецовського міського комунального підприємства призначили – Юрія Трачука.

Відповідне розпорядження підписав міський голова Вараша Олександр Мензул, а про нове місце роботи на своїй сторінці у фейсбук повідомив сам новоспечений чиновник:

Юрій Трачук

Талановита людина талановита у всьому?

 

Так вже склалося, що від учора, я - керівник комунального підприємства. І такого вже дуже непростого: тут і постачання теплової енергії, і водопостачання із власних свердловин, і вивіз й захоронення твердих побутових відходів. І ще: це підприємство у славному місті атомників і взагалі файних людей – Вараші, - пише Юрій Трачук.

Юрій Трачук

У комунальному підприємстві, яке обслуговує понад 40-тисячне місто атомників і 55-тисячну ОТГ, працює близько 300 людей.

І керувати ним – величезна відповідальність, зауважує Трачук.

Чому погодився на цю роботу? Та тому що маю шанс долучитися до величного, більш того, стати одним із його творців. І, таку команду, як нині у міського голови Олександр Мензул годі й шукати. А як вона без мене?) Правильно: ну ніяк.

 

Насправді, Вараш може стати містом мрії. Буду щирим, коли скажу, що давно жадав створити нарешті ефективну агромерацію - справжній центр тяжіння - з прекрасними інвесторами, відмінною урбаністикою й найкращою якістю життя. І тут, в Україні. Схоже, що спочатку тут, у Вараші! Най буде!

 

П.с. патентне бюро Рівнепатент нікуди не поділося, навпаки, Володимир Тарасюк і Рая Лозіна Вас люб'язно зустрінуть і (як і до цього) нададуть найкращі послуги - під моїм контролем, як ліцензіата і власника бренду. Якість передусім!

Додамо, що Юрій Трачук – атестований патентний повірений України, економіст, дипломований професіонал із залучення інвестицій, сертифікований тренер організацій та магістр з інтелектуальної власності.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень