Через 2,6 кг тротилу в Рівному підозрюваний – вистрибнув з балкону в Дубні (ФОТО/ВІДЕО)

Але не втік

Учора, шостого вересня, на Дубенщині та в Рівному проводили обшуки.

Обшук ці, за ухвалою суду, проводило, що цікаво, управління стратегічних розслідувань обласного управління Нацполіції, і знайшло понад два кг тротилу.

Спочатку слідчі працювали в Квітневому у помешканні 32-річного чоловіка, який  при цьому намагався втекти, вистрибнувши з балкону другого поверху.

 

Однак правоохоронці вчасно зреагували й підозрюваного упіймали.

Натисніть плей, для перегляду відео

Як повідомляє далі відділ комунікації поліції Рівненської області:

Того ж дня санкціонований обшук провели й у гаражному приміщенні на вулиці Івана Сірка, що у Рівному, яким житель Дубенщини користувався.

 

Там правоохоронці виявили сім предметів, зовні схожих на тротилові шашки загальною вагою близько двох кілограмів 600 грам, які вилучені та передані на зберігання до вибухотехнічного відділу ГУНП до призначення слідчими відповідних експертиз.

 

За незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами та вибуховими речовинами за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань. 

[media=155009] [media=155008]

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень