Була пневмонія. У плода перестало битися серце. Лікарі розповіли про померлу від COVID-19 породіллю (ФОТО/ВІДЕО)

 Чоловік померлої у Луцьку породіллі не вірить у COVID-19 

Напередодні, 30 червня померлу від COVID-19 породіллю поховали. Нині у селі Топілля тестують усіх контактних з жінкою родичів. Чоловік 39-річної Ганни Сад розповів Суспільному: у смерть дружини від коронавірусу не вірить. Про це повідомляє Суспільне. 

У селі Топілля Рівненської області медики нині проводять забір аналізів для ПЛР-тестування чоловіка і чотирьох дітей породіллі.

Зі слів медсестри Марії Колядич,

запланували зробити 12 тестів контактним особам.

Результати повідомлять за кілька днів.

Нагадаємо, жінка померла 28 червня у відділенні для важких хворих на коронавірус у Волинській обласній клінічній лікарні. Іван Сад розповів кореспондентам: 22 червня разом з дружиною приїхав до Луцька на пологи. Позитивний тест на коронавірус отримали на наступний день після кесаревого розтину - 24 червня.

 - Направили нас в Луцьку санстанцію. Взяли аналізи. Якби був той коронавірус, то вони б мене звідти не випустили. А то нічого я пішов. Все їдьте в обласну до вокзалу і ложіть, - розповідає Іван Сад. 

З його слів, в останні два дні перед смертю з дружиною не мав зв’язку. Про смерть Ганни йому повідомили медики.

Лікар луцького пологового будинку Сергій Сябрук каже: 

- Ганна Сад поступила в медзаклад у важкому стані – вона кашляла, кілька днів мала температуру. Їй зробили рентген, діагноз – полісегментарна пневмонія. 23 червня, через погіршення серцебиття плоду було проведено кесарів розтин. Наступного дня, коли у жінки лабораторно підтвердився діагноз «коронавірус», породіллю перевезли до обласної клінічної лікарні. Де вона і померла.

У пологовому кажуть: у результаті кесаревого розтину народилася дівчинка. Вага — 4 кілограми 400 грамів. Результат ПЛР-тестування новонародженої виявився негативним. Стан здоров’я дитини нині задовільний.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень