Під впливом страшного кіно: в Туреччині озвучили нову версію загадкової смерті українки (5 ФОТО)

Про що ж був той фільм

[media=212195]

Турецькі ЗМІ продовжують вибудовувати версії щодо причин трагічного випадку з українкою Христиною Новицькою, яку днями знайшли мертвою в її будинку в районі Бодрум курортного міста Мугла.

Місцеві ЗМІ стверджують, що Новицька вчинила самогубство під впливом кіно.

Турецьке видання Milliyet пише, зокроме, що нібито за чотири дні до смерті дівчина онлайн замовила наручники (її виявили сидячою на стільці зі скутими руками та з пакетом на голові). Мало того, заявляється, нібито Новицька вчинила самогубство під впливом фільму «Між життям і смертю», 2003 року.

«Замість того, щоб заклеювати рот ізострічкою, як у фільмі, молода жінка могла спробувати накласти на себе руки за допомогою мотузки, яку вона зробила з поліетиленового пакета», - наголошується в статті, але не вказується, про який фільм йдеться.

Також не пояснюється: яким чином дівчина зі скутими за спиною руками змогла одягнути собі на голову поліетиленовий пакет, або як вона змогла скувати собі руки за спиною, маючи на голові поліетиленовий пакет.

Раніше стало відомо, що правоохоронці виявили, що вхідні двері в житло українки були замкнені зсередини, в них був ключ, також в будинку були зачинені вікна.  

Попри резонанс від події та заяви про самогубство дівчини в медіа, турецька поліція розглядає всі версії того, що сталося, а остаточна причина з'ясується після судово-медичної експертизи та розслідування. 


Тіло Христини Новицької відразу після розтину в Інституті судової медицини Мугла забрала її мати, доставивши його на батьківщину.  

В Україні також проведуть розтин тіла загадково загиблої в Туреччині дівчини.

До речі, фільм «Між життям і смертю», про який згадують турецькі ЗМІ, для декого є більш відомий під оригінальною назвою «Життя Девіда Гейла».

В ньому є така сюжетна лінія:

Констанс Горровей, співробітниця і активістка Deathwatch, є близькою подругою Гейла, яка втішає Девіда після краху його життя.

Проте через короткий час Горровей знаходять зґвалтованою і вбитою, з поліетиленовим пакетом на голові. Розтин показав, що вона була змушена проковтнути ключ від наручників, якими її закували.

 

 Речові докази на місці злочину вказують на Гейла, який визнаний винним у зґвалтуванні та вбивстві і, за іронією долі, засуджений до смертної кари.

Згаданий фільм знято так, що до кінця залишається незрозумілим хто ж є винуватцем смерті дівчини

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Теги: Туреччина
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень