Будка сторожа у центрі Рівного стала нерухомістю. Її власник тепер хоче 26 соток землі

Просить їх для обслуговування автостоянки

Будка сторожа (фото ілюстративне)

Йдеться про ділянку на вулиці Небесної Сотні, 5. Вона перебуває в оренді у підприємця Андрія Зайця. Але у квітні договір оренди закінчується, тож він хоче його продовжити на 15 років.

Це питання розглядала бюджетна комісія міськради. І депутатів зацікавило, як будка сторожа змогла стати нерухомістю.

Начальник юридичного відділу міськвиконкому Світлана Корнійчук розповіла:

У 2008 році була вільна від забудови ділянка і надавалася в оренду Зущенку Василю. Її цільове призначення було – для обслуговування автостоянки. І було вказано, що на ділянці нема об’єктів нерухомого майна.

 

Потім Зущенко реєструє об’єкт нерухомості у П’ятигірській сільській раді (Здолбунівський район) на будку сторожову і двічі вона відчужується.

Ліворуч - Андрій Заєць, праворуч - Світлана Корнійчук

За словами Світлани Корнійчук, нині вони готують позов до міського суду Рівного про скасування реєстрації будки, як нерухомості. Адже дозволу на її будівництво міська рада не давала. Тому її не мали права реєструвати.  

Частина членів комісії була проти продовження договору оренди на ділянку до закінчення розгляду справи у суді, інші пропонували подумати про людей, які ставлять авто на стоянці, і дозволити оренду, приміром, на рік. Оскільки до спільного рішення не прийшли, вирішили направити питання на розгляд сесії.

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень