Британські рятувальники три дні поспіль рятують у морі одну і ту саму туристку

Рятувальникам в британському графстві Корнуолл довелося три рази за чотири дні надати допомогу молодій туристці, яку відрізало від суші припливом. Про це пише портал Travel Mole.

Ці інциденти трапилися на двох різних пляжах Корнуолла. Відпочивальниця, ім’я якої не повідомляють, кожен раз опинялася відрізаною від суші,  стихія захопила її зненацька.

Дівчина на щастя не постраждала  в жодному з інцидентів.

Після того як співробітники Королівського товариства порятунку на воді, у них увірвався терпець, тож вони прочитали їй тривалу лекцію про правила безпеки на воді.

Графство Корнуолл знаходиться на південному заході Англії. Омивається протокою Ла-Манш і Кельтським морем. Його столиця - місто Труро. Регіон є популярним місцем відпочинку у британців завдяки м'якому клімату і мальовничим пейзажів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень