«Бракувало лише терориста, який тримає пістолет біля голови Тихановської», - поляки про втечу білоруської опозиціонерки

Її шантажували?

«Світлану Тихановську зламали білоруські служби, - заявив заступник директора "Белсату" (польського білоруськомовного телеканалу) Алєксєй Дзікавіцькій в ефірі TVN24, додавши, що її, найімовірніше, шантажем змусили поїхати до Литви.

У вівторок білоруська секція "Радіо Свобода" оголосила, що колишнього кандидата в президенти Білорусі Світлану Тихановську депортували з країни білоруські органи влади, а її від'їзд мав стати умовою звільнення керівника її апарату Марії Мароз, яку затримали напередодні президентських виборів.

Аналогічну версію дали її співробітники. Одна з її близьких соратниць заявила,  що "у Світлани не було вибору", що білоруська влада вивезла її з країни і що це дозволило звільнити Марію Мароз, яка була заручницею в цій ситуації.

Сама Тихановська заперечила, що змушена залишати країну.

Міністр закордонних справ Литви Лінас Лінкявічус оголосив у середу, що розмовляв з колишньою кандидаткою в президенти від опозиції,  "вона в хорошому настрої і незабаром виступить сама".

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень