Боровик не винен? Про обставини «прокурорського ДТП» на Рівненщині поки мовчать

Поліцейські встановлюють усі деталі

ДТП на автодорозі Київ-Чоп у Корецькому районі сталася напередодні.

Керманичі обох транспортних засобів були тверезі, кажуть у поліції.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху поліцейські розпочали досудове розслідування у кримінальному провадженні за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України:

Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження,-

карається штрафом до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Нагадаємо, вчора о пів на дев’яту ранку до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілими на автодорозі Київ-Чоп у селі Бранів Корецького району.

ДТП трапилася за участю автомобілів «DAF» під керуванням 54-річного жителя Березнівського району та «TOYOTA Camry» під керуванням 35-річного рівнянина (за даними певних ЗМІ – це прокурор Андрій Боровик, на фото нижче), які рухалися у попутному напрямку.

Внаслідок зіткнення водія та двох пасажирів легковика доставили до лікарні.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень