«BMW» на «євробляхах» тікало від поліції, а потім з десяток осіб побили поліцейських

Кримінальне Зарічне

Події розгорталися кілька тижнів тому. А суд у цій справі відбувся учора.

Ще 20 липня близько 20 години до поліції надійшло повідомлення від жителя селища Зарічне, що двоє чоловіків напідпитку, які пересуваються на позашляховику, погрожують йому фізичною розправою.

На вказане повідомлення направили групу реагування Зарічненського відділення поліції на службовому автомобілі «Renault Duster».

Поліцейські під час патрулювання райцентру помітили схожий за описом автомобіль на іноземній реєстрації.

Правоохоронці ввімкнули проблискові синьо-червоні маячки та за допомогою гучномовця подали вимогу про зупинку. Однак водій не відреагував та лише збільшив швидкість, порушуючи Правила дорожнього руху.

Після годинного переслідування водій автомобіля «BMW Х-5» заїхав на територію подвір’я, де, як з’ясувалося згодом, живе пасажир іномарки.

Під час встановлення усіх обставин двоє молодиків поводилися агресивно та нецензурно лаялися на адресу працівників поліції, погрожували фізичною розправою, штовхали та пошкодили однострій (форму, - ред.).

На підмогу правопорушникам із будинку вийшло близько десяти осіб — більшість жінки. Вони перешкоджали правоохоронцям виконувати свої службові обов’язки та документувати правопорушення.

 

До місця події прибув екіпаж у складі трьох дільничних офіцерів поліції на автомобілі «ВАЗ».

В результаті сутички четверо поліцейських отримали забої різних частин тіла.

А у 29-річного сержанта поліції діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, закриту травму грудної клітки, перелом ребра. Його госпіталізували до лікарні.

У ході конфлікту зловмисники втекли на іномарці та до цього часу переховувались від органів слідства.

Однак, працівники Зарічненського відділення поліції встановили, що до злочину причетні 19-ти та 32-річні жителі Зарічного.

Обом чоловікам слідчі повідомили про підозру у вчиненні опору та насильства щодо працівників правоохоронного органу під час виконання службових обов’язків.

Напередодні відбулося судове засідання щодо обрання міри запобіжного заходу.

Утім, підозрювані подали клопотання про відвід судді. Тому запобіжний захід і слідчого суддю обиратимуть після розгляду внесеного зловмисниками клопотання.

 

Тим часом, суд наклав арешт шляхом позбавлення права на відчуження автомобіля «BMW», який є речовим доказом у кримінальному провадженні.

Слідчі дії тривають.

За матеріалами відділу комунікації поліції Рівненської області

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень