Бійці ДСНС Рівненщини врятували понад півсотні осіб і відбуксирували майже 30 автівок (ФОТО) (ВІДЕО)

Звіт рятувальників за минулу добу

В період з 3 по 4 лютого підрозділи Головного управління ДСНС України у Рівненській області 13 разів виїжджали на надання допомоги під час ускладнених погодніх умов. Рятувальники спільно з патрульною поліцією та шляховиками надали допомогу

63-м громадянам та відбуксирували і витягнули з кюветів 29 одиниць автотранспортної техніки, з яких 1 пасажирський автобус, 4 легковики та 24 вантажівки.

Проїзд на усіх автошляхах області був повністю забезпечений. Ситуація контрольована. Також співробітники ДСНС розрізали та прибирали повалені внаслідок негоди дерева і електроопори.

Підрозділи ДСНС працювали у таких населених пунктах області:

3 лютого о 20-02 поблизу с. В. Омеляна. Відбуксирували зі снігового замету вантажний автомобіль МАN, який з’їхав з проїжджої частини у відбійник.

 

3 лютого о 21-25 автодорога Н-22 Устилуг-Луцьк-Рівне поблизу сіл Карпилівка - Бронники Рівненського району. Відбуксирували зі снігового замету 7 вантажних та 1 легковий автомобіль.

 

3 лютого о 22-17 на автодорозі М-07 Київ-Ковель, поблизу с. Старий Кінь Рокитнівського району. Відбуксирували з кювету легковий автомобіль, в якому було двоє малолітніх дітей.

 

3 лютого о 23:20 м. Рівне, вул. Орлова, 36. Звільняли проїзд від дерева, яке перегородило дорогу.

 

3 лютого о 23:30 автодорога Н-22 Устилуг-Луцьк-Рівне, смт. Клевань Рівненського району. Відбуксирували з кювету легковий автомобіль ВАЗ 2106, у якому було четверо людей.

 

3 лютого о 23:39 м. Здолбунів, вул. Шкільна. Звільнили проїзд від дерева.

 

4 лютого о 00-10 автодорога Н-22 Устилуг-Луцьк-Рівне, поблизу смт.Клевань Рівненського району. Надання допомоги по буксируванню зі снігового замету 9 вантажних автомобілів.

 

4 лютого о 00:22 поблизу с. Ільпінь Здолбунівського району. Відбуксирували 2 вантажних автомобілі.

 

4 лютого о 00:37 м. Рівне, проспект Миру, 2. Демонтували електричну опору, яка впала на автомобіль.

 

4 лютого о 01:20 м. Рівне, Степана Бандери,46. Демонтаж дерева, яке впало на автомобіль.

 

4 лютого о 02:51 автодорога Н-22 Устилуг-Луцьк-Рівне, с.Карпилівка Рівненського району. Надання допомоги по буксируванню з кювету легкового автомобіля.

 

4 лютого о 03:00 об’їзна автодорога М-06 (поблизу поворота на м.Здолбунів) Відбуксирували з кювету пасажирський мікроавтобус, в якому було 26 людей.

 

4 лютого о 03:40 автодорога М-06, поблизу с. Турковичі Дубенського району. Відбуксирували зі снігового замету 6 вантажних автомобілів.

В рятувальних операціях було задіяно 40 рятувальників та 8 одиниць техніки ДСНС Рівненщини.

Служба порятунку області нагадує учасникам дорожнього руху про необхідність бути максимально уважними на дорозі.

Шановні водії! Плануючи тривалі поїздки, подбайте про наявність засобів для буксирування, антипробуксовочних ланцюгів, візьміть у дорогу ковдру та термос з чаєм. І головне - дотримуйтесь правил дорожнього руху.

Стежте за новинами на сторінках Радіо Трек у Facebook та Telegram  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень