Відео «Білорус у Рівному» враз набрало понад 12 000 переглядів (ФОТО/ВІДЕО)

Менше, ніж за добу

Вчорашній матеріал про відеоблогера з Білорусі, який у січні відвідав Рівне, ми почали словами: «Не можна сказати, що це відео рве мережу, але…»

Наше «але» виявилося пророчим.

Матеріал «Білорус зняв відео про страшний вокзал у м. Рівне, каву за 90 коп. та... Те, що ми не помічаємо», менш ніж за добу набрав понад 25 000 переглядів.

Вочевидь, значна частина наших читачів переглянула і саме відео.

Принаймні коли ми вчора публікували свій матеріал на сайті Радіо Трек, то лічильник під відео блогера Dzimych Вяселы Неадэкват показував заледве більше, ніж 300 переглядів. Можливо, навіть, менше, ніж 300.

І це за період від січня цього року.

Натисніть плей для перегляду відео

Сьогодні ж ми бачимо під відео вже горде і велике число 13 321, і число переглядів продовжує зростати.

Тепер можна сказати, що воно реально «рве мережу»))

А от як коментують побачене люди безпосередньо на ютуб-каналі нашого героя:

Олег Кучер 2 месяца назад

І я хоч подивлюсь на Рівне

 

Оксана Сверлюк 15 часов назад

Яка класна білоруська мова! Бережіть її

 

Андрiй Павлишин 16 часов назад

Дуже приємно бачити стільки приємного про своє місто, хоча автор і показав лише район ЖД-вокзалу.

 

Анатолій Ляшик 14 часов назад (изменено)

Молодець чоловік але далеееко не все гарне місто показав.... треба буде ще приїхати

 

Олег Савич 15 часов назад

Дякую Dzimych Вяселы Неадэкват за теплі слова про наше місто! Приїжджайте влітку, буду радий показати вам інші куточки Рівного! У вас дуже позитивні і щирі емоції, приємно дивитись!

Павло Племянник 3 часа назад

Мені здається що ви у мене ту сімку купували) а музику вашу слухає мій колега)

 

Андрей Пичугин 3 часа назад

Красавчик)) дякую за гарні відгуки про Рівне. Сам з-під Рівного, але вже 16 років живу тут і дуже люблю своє місто.

 

Yuliia Viktorivna 46 минут назад

Дякуємо за чудовий позитивний ролик!) Приїздіть ще) Дійсно - краще в теплу пору) насправді Ви дуже мало побачили з нашого міста) p.s. білоруська абсолютно нам зрозуміла та дуже гарна мова!)

 

Артем Пилипенко 16 часов назад (изменено)

Не правда, не з пісень ми знаєм Білоруську мову! Насправді наша Українська мова дуже сильно подібна до Білоруської, тому ми Вас чудово розуміємо, а Ви нас. А росіяни ні Вашу, ні нашу мову не зрозуміють. У них немає нічого спільного з нашими народами. Надзвичайно прикро, що Ваша мова знищується, тоталітарним режимом. Але Ви молодці, розмовляйте, не дайте їй піти у забуття.

 

Volodymyr Mazurok 58 минут назад

Дякую, друже, за гарні слова про моє місто і двічі вдячний за Вашу прекрасну мову. Моє перше знайомство з білоруською мовою було ще у 60-ті, коли мій родич виписував журнал "Вожик". У 1994 році , перебуваючи у Моршині (курортне містечко у Прикарпатті), спілкувався з панянкою з Мінська, викладачем Білоруського державного університету. ЇЇ білоруська була такою, що я зауважив: "На цій мові - сваритися не можливо!"

Oleksiy Kaplanov 3 часа назад

Дякую за приемні слова, про моє рідне місто Рівне, шкода, що багато місць ви не побачили такі як "Лебедине озеро" яке в центрі міта, олею кованих скульптур, парк Шевченка, і ще багато багато місць, Рівне особливо гарне весною і літом коли розкітають олеї тюльпанів, троянд. Так що приєзжайте до нас, будемо раді Вас зустрічати)

 

urban q 14 часов назад (изменено)

Про каву це вы правильно сказали, у нас кілька років тому стали популярні мобільні кав'ярні, де готують непогану каву, після цього шанувальників кави стало більше наступного разу вам треба походити по місту більше, так як Рівне це не тільки привокзальна територія. Доречі цікавий факт, при окупації України німцями Рівне зробили столицею, тут же в цей час працював і радянський розвідник Кузнецов. На фото де будівля з давніх часів це зараз органний зал/філармонія, колись там був католицький храм, ще до союзу.

 

Viktoria Kara 1 час назад

Дякую!!! Очень позитивно, эмоционально, по-настоящему без купюр!

Олександр Локшук

Ми ж хочемо подякувати нашому колезі Олександру Локшуку, бо це саме він скинув нам посилання на відео про вокзал, каву, сімки  і  все інше, що так сподобалося рівнянам.

Без Шури цього матеріалу б не було, і такого розголосу – теж.

Однозначно.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень