«Без ЗНО моя донька навряд чи вчилась би у найкращому виші країни», - речниця патрульної поліції Рівненщини

Оксана Юрченко виступила на захист зовнішнього незалежного оцінювання

Речниця патрульної поліції Рівненщини Оксана Юрченко, донька Ольга якої навчається в Національному університеті "Києво-Могилянська академія", написала у Фейсбуці:

Оксана Юрченко 14 червня о 21:13 Якби не ЗНО, моя донька навряд чи вчилась би безкоштовно в найкращому та найчеснішому ВУЗі країни. Де за коробку цукерок викладач позбувається посади.

 

У першому семестрі в гуманітарній гімназії в 11 класі з української мови їй поставили 7. В другому - 8. Природженому філологу. Яка не випускає книгу з рук. ЗНО - 192 бали.

 

Інші предмети - так само. Я ніколи не ходила в школу до вчителів. Вважала, що моя дитина достатньо розумна вчитись так. Очевидно, вчителі так не вважали. Принаймні, не всі. Бог з ними...

Оксана Юрченко зазначила, що ситуація з її донькою могла б бути випадковістю, якби точно така історія не трапилась і з її племіницею, яка, маючи шкільну оцінку 8, отримала 2 червоних дипломи вишів. І це завдяки тому, що ЗНО з історії вона склала на 196 балів. Речник патрульної поліції наголосила:

ЗНО - це шанс звичайним дітям звичайних батьків з провінції отримати хороші знання в хорошому навчальному закладі. Без хабара при вступі.

 

Ганьба і сором тим, які цей шанс хочуть в дітей забрати...

#РукиГетьВідЗНО

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень