Бацька не дає Путіну «спрятать хвост»: Кремль готує в Білорусі Майдан? (ФОТО)

Лукашенко назвав затриманих бойовиків із Росії «першою групою»

Президент Білорусі Олександр Лукашенко вважає, що затримані в республіці 33 найманці групи «ВАГНЕР» є першими з 180-200 осіб, які мали прибути. Вони були закинуті в країну з метою дестабілізації ситуації.

Він зазначив, що допуск російських військовослужбовців на територію Білорусі дає тільки президент і такого дозволу не було.

«Молодцы, что выяснили, что это первая группа. Я прочитал доклад, это точные данные сегодня. И попытка там сейчас спрятать «хвост» в России и сказать, что вот чуть ли не они с нами согласовали приезд этой группы, это полная ерунда».

Нагадаємо, під Мінськом затримали кілька десятків бойовиків ПВК «Вагнера». Білоруські правоохоронці заявили, що бойовики, швидше за все, приїхали в країну для дестабілізації ситуація перед виборами президента.

При цьому, оглядачі вважають загрозу наростання заворушень в Білорусі дуже високою:

«Заходу не потрібен традиціоналіст Лукашенко. Вони з радістю злили Григоровича – Путіну. Білоруси ж в масі своїй підтримують і люблять більше – Путіна, ніж Лукашенка, який їм за 25 років вже надоїв.

Світлана Тихановська -- дружина відомого проросійського блогера -- конкурент Лукашенка на виборах президента Білорусі

Так що перспективи у Бацьки далеко не райдужні. Йому протистоїть виразно проросійський кандидат – молода симпатична жінка, яку підтримує тепер вся опозиція.


Її підтримка росте, а в її кампанію вкладаються великі гроші і зрозуміло ким.
 

Так, її підтримують вже й білоруські націоналісти.

Останній мітинг опозиції зібрав чимало людей

Ні, великий «Майдан» Путіну в Білорусі не потрібен, бо «майдани ж це зло». Не дай Боже щось подібне стане модним і перекинеться в Росію.


Тому, найпевніше, Кремль буде хитати ситуацію, а як побачить, що Лукашенко все ж виграє, то застосує формат «невеликої революції», певний «палацовий переворот» на тлі чи напередодні виборів»

Вище ми виклали думку, яка на різні лади повторюється експертами на просторах інтернету.

Тихановська дуже довго не могла відповісти "Чий Крим" і дуже при цьому дратувалася. Зрештою, після кількох спроб, все ж заявила, що "Юридично -- український, але Фактично -- російський"

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень