Батько з сином, які кинулися гасити пожежу, отримали грамоти і подарунки від вогнеборців (ФОТО)

Микола і Артем Пасюти гасили у Рівному палаючу траву

Сьогодні вогнеборці нагородили грамотами двох мужніх рівнян – батька Миколу Пасюту разом із сином Артемом. Вони минулого тижня власноруч до приїзду вогнеборців ліквідовували загоряння сухої трави в обласному центрі в районі Молодіжного.

Мужні рівняни під час прогулянки на велосипедах побачили сильне горіння сухої трави, не розгубилися, а одразу повідомили про пожежу на спецлінію 101 та самостійно за допомогою підручних засобів розпочали гасіння.

 

Коли на місце приїхали рятувальники, Микола та Артем активно допомагали вогнеборцям в гасінні пожежі.

 

Вчинок батька та сина є прикладом справжньої громадянської позиції, вчить не залишатися осторонь проблеми, а намагатися вирішити її, йдеться у повідомленні ДСНС Рівненщини. 

 

Зважаючи на те що на теренах Рівненщини почастішали випадки пожеж в природних екосистемах через недбальство та безвідповідальність окремих громадян, наші герої вчинили більше, ніж по-людськи, кажуть рятувальники.

[media=176369] [media=176366]

Окрім грамот та подарунків, батькові та сину рятувальники провели екскурсію в пожежно-рятувальному підрозділі, ознайомили з пожежною технікою та спеціальним спорядженням вогнеборців.

[media=176368] [media=176370] [media=176371] [media=176367] [media=176365] [media=176364]

Вчинок мужніх рівнян має бути прикладом для наслідування.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень