Знижки на меблі для осінніх чаювань у салоні «Ясен» (ФОТО)

До - 40% 

Фото ілюстративне

Шукаєте якісні меблі, але щоб і ціни були помірні? Тоді вам у меблевий салон «Ясен» по вулиці Гагаріна, 26 (супермаркет «Новус»).

Тут ви зможете облаштувати всю оселю меблями:

- Передпокої.

- Вітальні.

- Кухні.

- Спальні.

- Дитячі кімнати.

Компанія «Ясен» - на ринку вже майже 30 років, мережа налічує майже 40 магазинів по Україні, тож можна бути впевненими, що тут ви знайдете меблі, виготовлені професіоналами, які задовольнять навіть найвибагливіші смаки.

З 14 вересня по 31 жовтня в мережі діє акція «Бабине літо» в салоні «Ясен» зі знижками до 40% на меблі для осінніх чаювань, а саме столи, стільці, обідні комплекти.

Також в акції представлено інші товари, дізнатись про які можна в продавців-консультантів у салоні, на сайті yasen.ua або ж у соціальних мережах.

До речі,

Мережа меблевих салонів «Ясен» активно веде свої сторінки в соціальних мережах Фейсбук та Інстаграм, де можна отримувати найсвіжішу інформацію про новинки компанії, акції та просто цікаво та корисно проводити дозвілля.

Тут частенько можна зустріти неймовірно цікаві історії про кота Ясика, який є символом мережі.

Завітайте в салон «Ясен» у Рівному за адресою вул.Гагаріна, 26 та переконайтесь, що мережа меблевих салонів «Ясен» - це комфорт та затишок в кожну оселю!

* На правах реклами

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень