АЗС за ТРЦ у Рівному закривають, а вона ... працює (ФОТО)

"Розливайки" на вулицях Гагаріна та Андрія Мельника успішно реалізують пальне без акцизу

Лише за добу, 26 жовтня, у Рівному виявили роботу підпільних АЗС. У поліції зауважують, що сюди навідувались вже кілька разів. А до однієї АЗС, на вулиці Гагаріна, навіть приїздили з перевіркою журналісти столичного телеканалу.

Напередодні несанкціоновані автозаправки правоохоронці вкотре опечатали та склали адміністративні протоколи.

- О восьмій годині ранку вчора, 26 жовтня, у обласному центрі на вулиці Андрія Мельника дільничний офіцер поліції виявив автозаправну станцію, яка без законних на те підстав здійснювала заправку автомобілів. Того ж дня близько опівдня іще одну нелегальну АЗС виявили представники мобільної групи Головного управління Національної поліції в Рівненській області спільно з дільничним офіцером поліції на вулиці Гагаріна у Рівному. Варто зауважити, що на працівників вказаних незаконних точок з продажу пального поліцейські уже складали адміністративні матеріали, які скеровані на розгляд суду, — йдеться у повідомленні відділу комунікації обласного управління Нацполіції.

Нагадаємо, із початку вересня за результатами проведених заходів і перевірок складено 38 адміністративних протоколів.

Загалом суд розглянув 16 адмінматеріалів та за незаконну діяльність автозаправних станцій зобов’язав порушників сплатити понад 104 тисячі гривень штрафу.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень