ART JAZZ у Рівному цьогоріч вас нагодує, навчить і дозволить почути космос

І традиційно - зірки світового рівня

24-31 серпня у Рівному проводитиметься міжнародний джазовий фестиваль «ART JAZZ 2019». 

Цьогоріч фестиваль надбав нових масштабів і звучання, розповідають організатори.

На фест запрошені зірки світового рівня та ексклюзивні музиканти української сцени джазу, окрім цього фестиваль обіцяє купу нового. Зокрема організатори фестивалю розповідають:  

24-25 серпня ми пропонуємо по перше не готувати вдома. Тому що поспіль 2 дні з 10:00 до 22:00 на Лебединці ресторани сучасної української кухні «Бармаки», грузинської кухні «Vinograd» та кавказької кухні «KinZa» частуватимуть козацьким кулешем, бограчем, соковитим м’ясом та овочами з гриля, духмяними хачапурі, найсмачнішими хінкалі та крижаними лимонадами!

24 серпня, 20:00 – 22:00 час для традиційного «Джазового кіно», а 25 серпня о 20:00 Ви зрозумієте, чому “ART JAZZ” має слоган «Джаз – то космос!»

Беріть пледи, пристебніть ремені безпеки і підготуйтеся до зльоту під суміш психоделічного космічного року з присмаком acid jazz від “Atomic Simao”.

Цей український гурт тричі відкривав концерти культових «Red Snapper». Їхні треки випускали в Америці на одній компіляції з CAN, Hawkind і Alice Cooper, а також презентували Україну на фестивалі SZIGET в 2017 році.

27-29 серпня за підтримки Українського Культурного Фонду фестиваль привозить до Рівного професійних викладачів зі Львова, Познаня та Варшави, аби вперше в місті провести навчальний безкоштовний курс для молодих музикантів «ART JAZZ School», що базується на стандартах освіти європейського ґатунку. Ми очікуємо на учасників з різних міст.

А от чому навчаться студенти, Ви матимете змогу побачити і почути на галаконцерті фестивалю, який традиційно проходитиме в Рівненському Драмтеатрі 30-31 серпня. До речі, про хедлайнерів.

Докладніше про навчання читайте нижче.

Gregory Boyd (USA)

Цьому данцеві з американським корінням до смаку звук інновацій. Бойд наклав звук карибських барабанів на рок-музику і фанк Нового Орлеана. Так з’явився його унікальний впізнаваний стиль.

Легендарний Рей Браун молодший (Ray Brown Jr.)

Рей народився в Нью-Йорку і виріс в Лос- Анджелесі. В домі його батьків – Елли Фітцджеральд (Ella Fitzgerald) та Рея Брауна старшого (Ray Brown Sr.) – часто гостювали Луї Армстронг (Louis Armstrong), Френк Сінатра (Frank Sinatra) і Нат Кінг Коул (Nat King Cole).

І це ще далеко не всі музиканти, що вийдуть на сцену «ART JAZZ 2019». Детальну програму фестивалю Ви можете дізнатися за посиланням, а замовити квитки -за телефоном call-центру фестивалю (097)980-71-17

Партнери міжнародного джазового фестивалю «ART JAZZ 2019 в Рівному»:

Міський голова Рівного Володимир Хомко;

Управління культури та туризму Рівненського Міськвиконкому;

Генеральне Консульство Республіки Польща в Луцьку;

Страхова група «PZU»;

Група компаній «Технобуд Груп»;

ПАТ «Дікергофф Цемент Україна»;

Ресторан сучасної української кухні «БарМаки»;

Ресторан грузинської кухні «Vinograd» та кавказької кухні «KinZa»;

Компанія «Рудь» — лідер серед українських виробників морозива.

Сторінка фестивалю

.

 

«ART JAZZ School» в Рівному

27 серпня - 1 вересня 2019 року в рамках XII міжнародного джазового фестивалю “ART JAZZ” вперше реалізовуватимуть освітній проект «ART JAZZ School»

«ART JAZZ School» надасть можливість 20 молодим музикантам з Тернополя, Луцька, Львова та Рівного, що навчаються в закладах вищої освіти Західної України,  підвищити рівень знань, аби вийти на велику сцену та почуватися вільно у спільному просторі імпровізацій з іншими музикантами.

Інноваційна освітня програма побудована на кращих зразках музичних шкіл європейського ґатунку, за участі найпрофесійніших викладачів з України та Польщі, що з 27 по 29 серпня в Рівному навчатимуть гри на фортепіано, контрабасі/бас-гітарі, ударних інструментах та мистецтва вокалу.

Ми також заохочуємо долучатися до занять саксофоністів та трубачів. 30 серпня студенти та викладачі «ART JAZZ School» вийдуть на сцену гала-концерту міжнародного джазового фестивалю “ART JAZZ” в Рівному разом з світовими зірками джазу.

З детальною програмою фестивалю можна ознайомитись http://artjazz.info/program

31 серпня п’ятеро найактивніших учасників школи виступлять на сцені фестивалю в Луцькому замку Любарта, а 1 вересня візьмуть участь у відкритій лекції, що відбудеться в Львівській Національній Музичній Академії, та виступлять в арт-центрі “Дзига”.

Якщо Ви бажаєте дізнатись про програму навчального курсу, познайомитись з викладачами та подати заявку на участь в проекті, Вам сюди http://artjazzschool.tilda.ws/. Участь в програмі є безкоштовною.

Якщо ж Ви хочете бути вільним глядачем «ART JAZZ School», ми теж будемо раді Вас бачити! Приєднуйтесь до нашої сторінки

та пишіть нам!

Програма реалізовується завдяки підтримці Українського культурного фонду, та стане першим кроком до започаткування щорічної навчальної програми для джазових музикантів в Рівного.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Теги: джазArt Jazz
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень