8-річна дитина раптово виїхала на дорогу та потрапила під колеса «BMW» (ФОТО)

Дитина без свідомості

Повідомлення про автопригоду в селі Малушка на Березнівщині до поліції надійшло вчора близько 20 години.

На місці події слідчо-оперативна група встановила, що водій автомобіля BM «7501», 25-річний житель селища Володимирець, на автодорозі Рівне-Сарни-Староконстянтинів наїхав на восьмирічного велосипедиста, який рухався узбіччям і раптово вирішив перетнути проїджу частину.

Дитину без свідомості доправили до лікарні з тяжкою черепно-мозковою травмою, множинними травмами голови. Стан хлопчика медики оцінюють як тяжкий. Правоохоронці розпочали досудове розслідування. Автомобіль та велосипед помістили на територію Березнівського відділення поліції. Водій за результатами освідування був тверезий.

[media=151249] [media=151248]

Поліція вкотре звертається до батьків і наголошує:

рухатися дорогою на велосипедах дозволяється особам, які досягли 14-річного віку. Велосипедист — повноправний учасник дорожнього руху та зобов'язаний знати й дотримуватися Правил дорожнього руху.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень