6-річний кросмен Арсен з-під Гощі витворяє чудеса на KTM 50 SX (ФОТО)

Шестирічний мотокросмен представив Рівненщину на всеукраїнських змаганнях

Фото ілюстративне

Це Арсеній Троцюк з Бугрина, Гощанського району. 

Днями він був в м. Буча, де відбувся перший етап змагань з мотокросу на Відкритий кубок СТК «Сона», повідомляє пресслужба Гощанської районної адміністрації.

Це Арсеній Троцюк з Бугрина, Гощанського району. 

Поїздку організували керівники району та благодійники.

- У класі 50 см³ наш спортсмен посів хоч і не призове, проте достойне місце.

 

Адже попри ламання мотоцикла під час другого заїзду та велику конкуренцію, Арсеній проявив свої найкращі риси та достойну підготовку. Судді змагань зарахували Арсенієві 11 місце з 18 спортсменів.

 

Окрім цього, на чергових змаганнях з мотокросу відкритої першості Голосіївського району міста Києва наш мотокросмен Арсеній Троцюк представляв Гощанський район та посів 5 місце.

 

Це для шестирічного хлопчини місце достатньо високого рівня, адже у класі «Юніор – М» 50 см³ учасники були навіть десятирічного віку, — повідомляють у райадміністрації.

Спортивне життя юного мотокросмена розпочалось у 4 роки.

На своєму KTM 50 SX є постійним учасником змагань з мотокросу у групі віком до 10 років, натхненна частина величезної дружньої родини мотогонників України. 

Неодноразово брав участь у змаганнях у Київській, Житомирській, Волинській та Рівненській областях, де традиційно був наймолодшим учасником.

Попереду на СТК «Сона» ще 3 етапи змагань. Тож побажаємо Арсенію успіху, та і надалі достойно представляти Гощанщину на змаганнях з мотокросу.

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень