28 жовтня - День автомобіліста: які елітні автівки є у рівнян?

Автомобіль марки «Maserati Levante» на Рівненщині лише один. Зареєстроване авто у Рівному. 

Автомобілів «Бентлі» в Рівненській області всього два. Один зареєстрований у Рівному, інший у Дубні. Рівненський «Bentley Continental GT» зареєстрований на чоловіка, власник дубенського «Bentley Arnage» – юридична особа.

На третьому місці - «Хаммери». Всього у нашій області таких автомобілів зареєстровано вісім. Найпопулярніша марка – Hummer H2. Колір, здебільшого, чорний.

На Рівненщині налічується 11 «Ягуарів». Вісім із них зареєстровано у Рівному, два - у Сарнах, один - у Дубні. Кольори – чорний, сірий, білий, синій, червоний. 

11 «Мустангів» зареєстровані у Рівному. Найпопулярніший колір – чорний. Є ще два сірі, по одному жовтому, червоному, білому.

Дванадцять «Гелендвагенів» є на Рівненщині. Дев'ять із них зареєстровані у Рівному, два у Дубні, один у Володимирці. Колір, переважно, чорний. Є один фіолетовий.

Автомобілів марки «Тесла» у Рівненській області - одинадцять. Усі вони зареєстровані у Рівному. Власниками вісьмох електрокарів є чоловіки. Три автівки належать жінкам.

Автівок «Порше» зареєстровано на Рівненщині – 30. Найпопулярніша марка – «Cayenne», втім також є декілька «Porsche Panamera». Серед кольорів лідирують чорні та білі.

Таких авто, як «Rolls-Royce», «Ferrari», «Lamborghini», «Maybach», «Bugatti», «Chevrolet Camaro» у Рівненській області не зареєстровано жодного.

Джерело: Агенція новин «Рівне Інформаційне» 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень