15 футзалістів тренують двічі на тиждень. На двох локаціях у Рівному (ФОТО)

«Кардинал» почав підготовку до нового сезону

Команда зібралася у Рівному і вже розпочала перший цикл підготовки до нового сезону. Про це повідомляє пресслужба ФК «Кардинал-Рівне».

Упродовж двох тижнів гравці займатимуться у режимі дворазових тренувань: на свіжому повітрі та в ігровому залі. Це бігові вправи та фітнес. Зараз під керівництвом Ігоря Москвичова тренуються 15 гравців.

Це футзалісти на контракті Олександр Басич, Володимир Кручок, Анатолій Мілінький, Роман Горпинич, Сергій Кравчук, Павло Концеба, Андрій Лисенко, Віталій Конько, Микита Шпигар і Максим Мануйленко. Вихованці «Кардинала-ДЮСШ №4»: Максим Малиновський, Дмитро Дяченко, Дмитро Рибіцький і Віталій Панкратій.

А також ексгравець «Київ-НПУ» та ірпінської «Skidka», брат Павла Концеби — Максим Концеба. У таборі команди він на оглядинах. Найближчим часом до табору «Кардинала-Рівне» приєднаються ще троє потенційних новачків.

- 29-го червня ми зібралися у Рівному. Перший мікроцикл присвятимо відновленню та профілактиці, укріпленню м'язів.

 

Все ж таки чотири місяці залишалися без серйозних навантажень. Тому вирішили поберегти здоров'я футболістів і провести такий підготовчий етап до чотирьох основних тренувальних циклів.

 

Тому два тижні ми повертатимемо фізичну готовність. Потім розпочнемо більше ігрову підготовку.

Ми втратили трьох гравців основи. Молодих і перспективних. Вдячні їх за гру. Зараз шукаємо їм заміну. Вже ведемо перемовини.

 

Домовилися з Максимом Мануйленком. Знаю, що вболівальники цього чекали, - розповів головний тренер команди Ігор Москвичов.

Також зазначимо, що з 3-го по 6-те серпня «Кардинал-Рівне» планує зіграти на щорічному «Кубку Львівщини».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень