12 кіл босоніж у крижаній воді: масові купання на цілющому джерелі влаштували під Львовом (ВІДЕО)

У розпал карантину

Більше сотні людей - без масок і дотримання дистанції – цієї неділі влаштували масові купання у святому джерелі. Інцидент зафільмували у селищі Раковець, що за 15 км від міста.

За місцевим повір'ям, вода у цьому джерелі цілюща і потрібно пройти 12 кіл босоніж по крижаній воді, щоб повністю оздоровитися.

Відео розмістив на своїй сторінці у Facebook львів’янин Віктор Католик, передає РБК-Україна:

Треба поїхати на святе джерело, помочити ноги, щоб коронавірус обходив нас стороною. Якби хто спитав, це Раковець сьогодні. Цей запис ні в якому разі не мав мети образити почуття вірян, - пише автор відео.

Нагадаємо, що Львівщина опинилася у складній ситуації з кількістю інфікованих коронавірусом. Лише за останню добу приріст хворих склав 145 осіб. Проте місцеві жителі все одно ігнорують карантин.

Нагадаємо, що минулі вихідні не пройшли спокійно і на Рівненщині. Сотні відпочивальників заполонили пляжі та лісопосадки біля Хрінницького водосховища. В обласній адміністрації заявили, що місцева база відпочинку працювала незаконно.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень